Carøe & Hoberg i fuld flor

Det er en ganske særlig oplevelse, at møde et andet menneske som man med det samme bliver forbundet med, og som man med det samme kan spejle sig i. Sådan havde jeg det da jeg mødte Christine. Vi er vidt forskellige, men vi har det til fælles, at vi er nysgerrige sjæle som begge har bakset meget med at passe ind i en traditionel ramme. Vi har begge en behov for højt til loftet og vi har begge et behov for at leve et dynamisk liv i udvikling. Men sagen var bare at vi begge faktisk havde ret svært ved det! Det er der egentlig flere forskellige grunde til, hovedsagligt overbevisningerne fra vores opvækst , men vi snakkede meget om vores kampe og lighederne mellem de følelser vi oplevede når vi kunne mærke vi ikke var helt tro mod det vi egentlig godt kunne mærke at vi stod for. Dertil kom alle vores erfaringer fra vores forskellige professionelle platforme og nære relationer, hvor vi kunne samle en stor portion tilfælde som havde givet udtryk for lignende følelser, overbevisninger eller frygt. Og så var vores workshop faktisk født! Vi følte begge et stort behov for at dele vores erfaringer og for at skabe et fællesskab for kvinder, som kunne løfte hinanden op og støtte hinanden på deres respektive rejser. Det er fandme stærkt!
Jeg glæder mig så meget!
Christine og jeg har skabt et virkelig stærkt program og vi har fået en garvet og stor spiller med på holdet; Morten Gelbek og NLP Aalborg. Vi skal være i hans lækre lokaler i Maren Turis gade i Aalborg - og så har Morten indvilliget i at give vores deltagere nogle af hans stærkeste redskaber med hjem. Christine og jeg har begge været på kursus hos Morten og vi er så STOLTE over at han vil være med - og vi er så glade for at kunne give vores deltagere så stor en gave! :-)

I kan læse meget mere ind på facebooksiden: Carøe & Hoberg  - og skriv meget gerne hvis du vil høre mere. Vi tilbyder også gratis inspirationsaftener, hvor du kan lære os meget bedre at kende. De er oprettet som events derinde - så hop fluks derind! :-)