Hvordan parkerer man ferrarien i garagen?

Verdens sjoveste mennesker.

 Intet mindre. Jeg har været på besøg hos fantastiske unge mennesker - I er simpelt hen bare stjerner! :-)

Jeg blev stillet titel-spørgsmål på mit første besøg i en 7. klasse. Og selvom det selvfølgelig skabte grin, glæde og lidt røde kinder, da jeg læste det højt fra den anonyme seddel spørgsmålet stod skrevet på, så var det jo ramme alvor. Altså, ikke i forhold til parkering af biler, men den fantastiske metafor for hvordan man rent faktisk gør når man skal dyrke sex. Det bekræftede mig virkelig i at der er et behov for at snakke meget mere med unge om sex og seksualitet, da der ellers vil blive en masse famlen i blinde og i værste tilfælde under påvirkning af medier eller porno.

For helt ærligt, hvor skal vi egentlig vide det fra?

For mange teenagere føles det som om at det jo bare lige var i går hvor de legede med Lego eller Barbie og slet ikke sex, og så pludselig så mærker man at sidekammeraten pludselig er meget mere interessant og det ved kan godt være virkelig forvirrende der midt i tysktimen. Spørgsmål opstår, man bliver mere påvirkelig overfor mediernes fremstilling af sex og seksualitet og hvem skal man spørge, som ikke fniser af mine spørgsmål eller er utilpas med at besvare dem? (Bare hvis I var i tvivl, så synes jeg I skal spørge mig.... :-) )

Jeg har faktisk ikke nået at gennemgå hele mit powerpointshow endnu, de gange jeg har været ude at undervise, fordi der har været SÅ mange gode spørgsmål! Det gør mig glad og stolt over at I tør stille dem til en vildt fremmed.

De søde unge mennesker siger at de gerne vil spørge mig fordi jeg virker som om jeg forstår dem! Behøver jeg at sige at jeg smelter indeni? :-)

Tak!