Velkommen til!

Stærk udvikling er en farverig palette af alle de selvudviklings-elementer, jeg arbejder med - og endnu flere store spørgsmål til livet, dog uden at det bliver alt for højtsvævende.

Kig dig omkring på siden, og lær dem bedre at kende. De fleste elementer har også egen hjemmeside og der er du også meget velkommen til at kigge forbi.

Hvis der opstår spørgsmål undervejs i din læsning, så giv mig bare et ring, eller send mig en sms, og hør mere. Lidt om mig, mennesket bag.

Kathrine Hoberg, 30 år, snart gift med Jesper, bonusmor til to bananer på 9 og 7 år, fra Aalborg. 

Jeg er uddannet idrætspædagog med speciale i arbejdet med udsatte mennesker. Fordi relationer og anerkendelse kan flytte bjerge, og fordi når vi lærer med kroppen, så lagres vores læring bedre.  

Jeg er certificeret sexolog, fordi vores seksualitet er en bærende del af vores identitet og fordi jeg mener at den påvirker vores trivsel mere end vi tænker over i hverdagen, og den ikke får den opmærksomhed den fortjener.

Jeg er projektkoordinator for Sexualisterne ved Ungdomsskolen i Mariagerfjord, fordi seksualundervisning er mit hjertebarn. Mine unge undervisere er så seje, og har frivilligt valgt at dedikere deres fritid til at dele deres vigtige viden med andre unge. Det er så stærkt!

Jeg er uddannet latterkonsulent. Mest fordi jeg var nysgerrig, men også fordi at tanken om at vi kan grine os til bedre trivsel, tiltaler mig meget. (ps. Det er seriøst det sjoveste kursus, jeg nogensinde har været på!) 

Jeg er terapeutisk massør, fordi jeg er fascineret af hvor stærke vores kroppe er, og jeg elsker hvor tydeligt de kommunikerer (om end mange af os skal øve os i at lytte til den). Vores krop er en dejlig sladrehank og jeg vil gerne beskæftige mig mere med både krop og sjæl og samarbejdet mellem de to.

Jeg har deltaget i børneyoga- og mindfulness kursus, fordi vi skal tilbage til vores kerne. Vi skal kunne mærke os selv, og det kræver ro og bevidsthed - og med alle de udefra kommende stimuli vores børn står overfor i dag, skal de kende deres og de skal kunne mærke deres grænser.

Jeg har deltaget i "fri for mobberi" kursus, fordi vi skal mobningen til livs. Uanset om det er i barnets institution eller det er på arbejdspladsen. Det er ødelæggende! Jeg tror på respekt for andre mennesker - det er sgu vejen frem!

Jeg har været børneskiguide- og instruktør i flere sæsoner. Det har lært mig meget om motivation og tålmodighed når man skal lære et nyt håndværk. At være guide  og instruktør handler også om at kunne lede troværdigt og sikkert, og det mener jeg kun man kan hvis man har prøvet tingene på egen krop - og derfor ser jeg også mig selv, som mit bedste argument og redskab, for jeg er også på den (selvudviklings-)rejse.

Jeg har, af flere omgange, været campleder og instruktør på sommerlejre for børn som kæmpede med overvægt og anden modgang. Seje unger! Den opblomstring de oplevede, har været min motivation for mange  af mine kampe.

Jeg er medejer af en chokoladebutik. Fordi vi skal have meget mere kvalitet og nydelse ind i vores liv. Vidunderlige smagfulde råvarer der får dine sanser og smagsløg til at danse.

Jeg har spillet håndbold og trænet ungdomshold i håndbold altid, og forstår derfra vigtigheden af et stærkt fællesskab til at løfte individer.

Jeg tror virkelig, af hele mit hjerte, på at alle mennesker gør deres bedste. 

// Kathrine